Edukacinė degustacija „Kaip auginti, gaminti, patiekti grybus

     Pavasarinės mugės „Jurginių kermošius“ metu vyko Joniškio žemės ūkio mokyklos, Joniškio Trečiojo amžiaus universiteto ir UAB „Baltic Champs” edukacinė degustacija „Kaip auginti, gaminti, patiekti grybus“.

     Išmoningos Trečiojo amžiaus universiteto Kulinarijos paslapčių fakulteto klausytojos su dekane Raimunda Eugenija Falkauskienė ir Joniškio žemės ūkio mokyklos profesijos mokytoja Elena Matintalo savaitę prieš renginį derino receptus, pirko produktus ir dvi dienas gamino įvairiausius patiekalus iš pievagrybių. Čia buvo ir sriubytė, ir užtepėlės, ir silkutė, ir net sūris su pievagrybiais.

     AČIŪ rėmėjams, AČIŪ gamintojams! Lūžtantys stalai neilgai trukus ir ištuštėjo!

JŽŪM informacija ir nuotraukos